perjantai 5. lokakuuta 2012

Muuttopalveluita, kantoapua yrityksille, yhteisöille, perhekunnille, tennisvalmennuksen ja puutarhatöiden lomassa. Yhteydenotot sallittuja mieluiten sähköpostilla ja tekstarilla muistuttaen ko. asiasta, kiitosMuuttopalvelua ja kantoapua Tampere erilaisiin tarpeisiin 

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com


Muuttopalvelumme ja kantoapupalvelumme liikkuu kuin gladiaattori nopsaan ja jouheasti: Kullekin tarpeensa mukaan = "Jedem das seine" 
( Raamatullinen vertaus )

Muuttopalveluita, kantoapua yrityksille, yhteisöille, perhekunnille,  tennisvalmennuksen ja puutarhatöiden lomassa Tampereen talousalueella: Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi, Kangasala jne

Muutto- ja apumiespalvelua Tampereella niin kotitalouksille kuin yhteisöillekin 

Ottakaa reippaasti yhteyttä ja tehkää tarjous 

Puhelin ja tekstari: 044-3380291 E-mail: muuttopalvelua@gmail.com, apumiespalvelua@gmail.com Hintamme 40-65 €/alkava tunti riippuen aikatauluista ja kiireistämme, sekä siitä joutuuko järjestämään lisätyövoimaa vai riittääkö yksi apumies. 

Maksut käteismaksulla, luottohäiriöttömältä suostumme laskutukseen eräpäivä heti. Tampereen keskustan ulkopuolisille bensakorvausta / kilometrikorvausta, jos 5 km:ä kauempana Tampereen keskustasta. Sopiiko näin?

Yhteydenotot sallittuja mieluiten sähköpostilla ja tekstarilla muistuttaen ko. asiasta, kiitos

Sadan miekan mies muuttopalveluista tennisvalmennukseen

puhelin: 044-3380291

Sähköpostilla yhteyttä 
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Blogin ylläpito e-mail: muuttopalvelua@gmail.com

-------------------
-----------------------------------------------

http://muuttopalvelua.blogspot.com/

----------------------------------------------